Winkeldieven en geweldplegers ontmaskerd in Betrapt!

Perpetrators of burglary, theft, violence or vandalism are increasingly being recorded by security cameras. In the new program Red Handed! we see victims who have camera images of the crime. Despite this solid evidence, the police cannot help these people for various reasons. That is why crime reporters Thijs Zeeman and Jens Olde Kalter try to find the perpetrators together with the victims. Do the victims get justice? Red Handed! can be seen at SBS6 on Sunday at the 26th of May at 8.30 p.m.

Van bestolen winkeliers tot slachtoffers van oplichting, vaak zijn het de kleine zaken die groot leed veroorzaken. Zeker als de politie niet kan of wil helpen. In Red Handed! pakken Thijs en Jens het onrecht aan, door camerabeelden waarop de dader te zien is te onderzoeken. Wat was de locatie van de misdaad? Kunnen we afleiden waar de dader woont of werkt? Of herkennen mensen uit de omgeving toevallig iets of iemand? Met het beschikbare beeldmateriaal gaat het team van Red Handed! aan de slag om de schuldige te identificeren.

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven bezorgt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wie is hij? Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan deze onhoudbare situatie. Wanneer de schuldige op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

Red Handed! is geproduceerd door Vincent TV Producties.

Uitzending: Vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur bij SBS6.

www.sbs6.nl/programmas/betrapt/

Bron: Talpa TV