FRANK & ROGIER KEREN TERUG MET DERDE SEIZOEN PALEIS VOOR EEN PRIKKIE

Na twee succesvolle seizoenen van het SBS6-realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier opnieuw terug bij SBS6. Met een derde  seizoen van het woonprogramma Paleis voor een Prikkie zoeken de heren ook dit jaar stad en land af om voor 250 euro verschillende woonkamers om te toveren tot een waar droompaleis. Paleis voor een Prikkie is vanaf 7 januari wekelijks om 21:30 uur te zien bij SBS6.

In seizoen 3 gaat het sympathieke duo Frank en Rogier wederom op zoek naar huizen van mensen die het financieel niet breed hebben. Zij toveren met een minimaal budget en creatieve oplossingen de huiskamer om tot een droomkamer, een bewezen talent van de twee stylisten. “We vinden het fantastisch om een derde seizoen te maken van ons programma. Het is heerlijk om weer aan de slag te gaan en om mensen weer blij te maken met hun eigen huis. Een mooier beroep kunnen we ons niet wensen!”, aldus Frank en Rogier.

Voor wie Frank en Rogier nog niet kent: dit glamoureuze koppel heeft een achtergrond in de interieurwereld. Samen hebben ze een prachtige villa op tien minuten afstand van Saint Tropez, waar zij een high class leven leiden. Het flamboyante stel kreeg nationale bekendheid na hun deelname aan Steenrijk, Straatarm. Daarin kwamen beide heren zo sympathiek uit de verf dat half Nederland bijkans smeekte om een eigen programma waarin Frank en Rogier konden schitteren. Inmiddels is gebleken dat Paleis voor een Prikkie een waar succes is en Nederland het duo in de armen heeft gesloten.

Uitzending: Vanaf 7 januari wekelijks om 21:30 uur bij SBS6.

Bron: SBS