PERSBERICHT: ‘Gordon In Wonderland’

Gordon dompelt zich onder in leefwereld van bijzondere personen in ‘Gordon In Wonderland’

Gordon gaat in ‘Gordon In Wonderland’ op bezoek bij opvallende Nederlanders die totáál anders zijn of anders leven dan de grote massa. In zijn zoektocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is, komt hij erachter wat deze mensen drijft om zo te leven en of ze gelukkig zijn in hun zelfgekozen wonderland.

Voor Gordon was het programma echt iets nieuws: “Ik vind het misschien wel het meest geweldige programma dat ik ooit maakte. Ik ontmoet en interview allerlei bijzondere en interessante mensen in de meest gekke situaties. Inhoudelijk een stap vooruit voor mezelf, maar toch met de humor die de kijker gewend is.”

Gordon bezoekt in deze serie onder anderen de 78-jarige Renske die al veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont en hij ondergaat een heftige meditatie-sessie bij de Amsterdamse Bhagwan-commune. Verder loopt hij een dagje mee met de besnorde Dragqueen Snorella WC, krijgt een kijkje in de SM-wereld van meesteres Roxy Wildwood en gaat in Drenthe op zoek naar kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoont met…ratten.

Gordon In Wonderland

Vanaf 5 september om 20.30 uur bij RTL 4